Barbara Vandenbunder

Zaakvoerster Studio Puur / Holistic Academy / Holistische coach (theorie)


Haar levensmissie bestaat uit vrouwen bekrachtigen.

Thema’s als schoonheid en gezondheid, waarden als authenticiteit en waarheid bepaalden mee het ontstaan van Studio Puur.

Haar passie voor schoonheid was en is nog steeds een manier om zichzelf uit te drukken. Haar levenswandel als kind was allesbehalve rooskleurig, maar ze vond heling via het pad als onderneemster, met Studio Puur, haar eigen bedrijf. De levenservaringen als kind werden haar kracht. Ze kwam steeds dichter bij haar essentie. Met het verhaal van Studio Puur leert ze vrouwen hun natuurlijke uitstraling benadrukken. (Zelf)acceptatie vormt hierbij de basis.

Ze wil het verschil maken in de gezondheid en het algemeen welzijn van de vrouw.

Ze maakt ondernemende vrouwen bewust dat professionele groei en persoonlijke transformatie hand in hand gaan. Ondernemen vanuit haar hart is wat ze doet. In authentieke verbinding met wie ze is, creëert ze lifechanging ervaringen door het aanbieden van pure en eerlijke producten en kant-en-klare behandelingstrajecten.

Via unieke trainingen en workshops leidt ze beauty professionals op tot experten in non-toxic beauty. Haar ondersteunende en inspirerende rol als schoonheid expert én ondernemende vrouw is van grote betekenis in het leven van al wie haar merken verdeelt.

Het is haar wens dat elke vrouw zich geliefd en gewaardeerd mag voelen, mag stralen vanuit haar ware kern. De aandacht die ze heeft voor haar professionals is onverdeeld. Ze neemt ze mee op weg naar professionele, financiële en persoonlijke groei. Jezelf succesvol en aantrekkelijk vinden is waar ze van overtuigd is dat élke vrouw verdient. Mogen worden wie je in wezen bent, jezelf durven uitdrukken en je zielspad bewandelen is waar zij haar power vandaan haalt om elke dag opnieuw te ondernemen. Als (ondernemende) vrouw, als partner, als mama. Zuiverheid, eenvoud en een holistische visie vormen de rode draad door alles wat Barbara onderneemt.

Ze is de bezielster van Studio Mino, een minimalistische 100% natuurlijke make-up lijn, Innersk’n en Studio Mino Holistic Aromatherapy


Webshop powered by Marcando