Algemene voorwaarden

ALGEMEEN

De Studio Puur webshop, met hoofdzetel in Roeselare, BTW BE0777.288.714, verkoopt natuurlijke, diervriendelijke, veganistische en biologische schoonheidsproducten en accessoires.

Deze algemene voorwaarden gelden voor alle verkopen door Studio Puur en sluiten alle toepassingen van eender welke afwijkende of specifieke voorwaarden van de koper uit. Geen enkele afstandsverklaring of aanpassing van deze verkoopsvoorwaarden zijn bindend voor Studio Puur, tenzij schriftelijk goedgekeurd door een gemachtigde vertegenwoordiger van Studio Puur.

PRIJS

Elk product wordt aangeduid met een prijs excl btw. Verzending of andere kosten vindt u op de pagina "Verzending". De aangegeven prijzen verwijzen naar het product zoals beschreven in de begeleidende tekst. De foto's zijn decoratief en kunnen decoratieve elementen bevatten die niet in de prijs zijn begrepen.

Het minimum bestelbedrag is 150€ excl btw.

De verzendingskosten zijn:

Bestelling vanaf 270€ zijn portvrij. Niet portvrij = 13€ administratie- en verzendkosten.

Speciale aanbiedingen zijn alleen geldig gedurende de periode zoals vermeld op de website.

BETALING

Bestellingen kunnen tijdens het afrekenen op de volgende manieren worden betaald:

Online betalingen zijn mogelijk met Bancontact

  • Bancontact

TERUGNAME BELEID

Studio Puur’s retourtermijn is 14 dagen.

Indien de terugname onder ons retourbeleid valt, zal Studio Puur U uiterlijk binnen 14 dagen nadat het product is geretourneerd, de prijs terugbetalen die u voor het product heeft betaald. U bent verplicht te betalen voor de retourlevering van het product. Studio Puur betaalt voor het verzenden van vervangende producten en / of diensten.

In uw email aan ons dient u ons te informeren over de reden van retour + bestellings- of factuur nummer. De retourperiode wordt gerekend vanaf de dag dat we het product hebben verzonden.

Bij het retourneren van een product:

U bent verplicht het product in dezelfde staat te bewaren als bij aflevering. Het artikel / de artikelen moeten in hun originele staat worden geretourneerd in de originele verpakking.

U mag het product niet hebben gebruikt, maar u heeft het recht om de staat te onderzoeken waarin het product verkeerde toen het werd afgeleverd. Als tijdens het onderzoeken schade aan het product wordt toegebracht, komt het product niet in aanmerking voor het retourbeleid.

We raden u ten zeerste aan om de goederen bij aankomst te controleren. Mocht het stuk niet naar je zin zijn, dan kun je het naar ons terugsturen en krijg je je bestelling teruggestort (excl. Verzendkosten).

Webshop powered by Marcando